Referencer

Har gennemført kursus i mindfulness og meditation hos Heidi med stor tilfredshed. Heidi har med sin anerkendende tilgang og sit rolige, nærværende væsen hjulpet mig i en periode med stress og tankemylder, til at slappe af og være mere rolig og mindre reaktiv. Heidi har givet mig god vejledning og redskaber til øvelser jeg kan lave derhjemme, jeg har alligevel valgt at fortsætte på videre kursusforløb fordi hun er den hun er! Hun får mine varmeste anbefalinger!

– Line

Heidi er et meget smilende menneske, som man hurtig føler tryghed ved. Hun har en ro i sig, som smitter af på hendes undervisning og skaber åbenhed. Kursuset ved Heidi er uden tvivl det bedste jeg har gjort for mig selv. En anbefaling fra hjertet.

– Tille

“Heidi er et utroligt omsorgsfuldt og autentisk menneske og ikke mindst, er hun yderst kompetent i sin vejledning. Det har været et super godt forløb, en øjenåbner, der virkelig har givet mig mod og lyst til dagligt, at give plads til mere selvomsorg. -Fordi det bare virker!

– Chris

Jeg har gået til mindfulness hos Heidi. Heidi formår at give et godt indblik i mindfulness som metode og redskab i hverdagen. Hun har ført os sikkert igennem vejrtrækningsøvelser, mindful spisning, kropsscanninger, meditationer, strækøvelser, dybe samtaler, – kort sagt kærlig venlighed mod sig selv og verden omkring en. Heidi har et fantastisk livssyn, en skøn stemme- man bliver “draget” af hendes undervisning. Jeg kan kun give Heidi mine bedste anbefalinger.

– Line

Heidis undervisning er en inspirerende vej til at leve mere mindful. Hun har en fantastisk ro i sig som menneske og det mærker man helt ud i hendes undervisning. At blive mødt som det menneske man er og finde sin egen vej i meditation og tilgangen til at leve mere mindful, møder hun med den forskellighed vi hver især havde på vores hold. At få styr på tankemylderet, få ro i sind & sjæl har givet mig en anden og mere omsorgsfuld og mere positiv måde at håndtere min dagligdag på. Det har haft en livsændrende værdi for mit liv at være på kursus hos Heidi.

– Anja

Jeg har tidligere prøvet mindfulness kursus, for nogle år siden. Var ikke kommet i gang med at bruge det rigtigt, da det ikke kom ordentligt ind under huden, og jeg følte ikke at de metoder jeg blev præsenteret for der, var brugbare. Meldte mig derfor til kursus hos Heidi sammen med en veninde, da jeg gerne ville prøve mindfulness igen og forsøge at gøre det mere brugbart i de udfordringer jeg oplever. Har brug for et frirum / redskaber til at håndtere forskellige udfordringer, da jeg har haft 2 depressioner. Har i forløbet hos Heidi fået præsenteret forskellige metoder til at bruge mindfulness på. Heidi var god til at præsenter de forskellige metoder og tog os altid med igennem en prøve seance, når vi blev præsenteret for en ny metode. Det var super godt. Hun var god til at give eksempler på hvordan vi kunne integrere de forskellige metoder i vores hverdag. Det har været super godt at vi ikke var så mange på holdet, det gav tryghed og mulighed for mange gode erfaringsudvekslinger. Har igennem kurset hos Heidi fået gjort mindfulness mere brugbar i min hverdag.

– Majken

Jeg har gået til yin yoga over et par gange hos Heidi. Jeg har haft meget gavn af, at få afstresset min krop på den rolige måde som yin yoga tilbyder. På en time får jeg strukket hele kroppen godt ud på en mild & rolig måde.

Heidis varme væsen byder ind med en dejlig ro & masser af afslapning. Hun er god til at lære fra sig og give undervisning på en måde, så jeg har fået en masse viden med omkring yin yoga og hvordan det styrker min krop.

Især en udstrækning ved lænden har gjort jeg ikke føler mig så låst i mit bækken som jeg har døjet en del med. Øvelserne er nogle jeg kan lave videre hjemme på yogamåtten.
Man kan også som nystartet indenfor yoga verden, nemt følge med.

Jeg kan varmt anbefale yin yoga hos Heidi.

– Anja

Mit første møde med yoga overhovedet var yin yoga med Heidi Christensen som underviser. Og jeg kan kort og godt sige at det var en ganske fantastisk oplevelse, som jeg synes alle bør give sig selv.

Heidi guidede mig gennem øvelserne med sin blide, rolige og meget behagelige stemme og hun gav sig god tid til at sikre sig at jeg var med og havde det godt undervejs. Det er tydeligt at Heidi brænder for at dele ud af sine erfaringer med yin-yoga og hun er eminent til at få en til at føle sig godt tilpas.

Det var en utrolig oplevelse for både krop og sind og da jeg kørte hjem var jeg totalt høj. Min krop havde det så godt og jeg kunne virkelig mærke at gamle spændinger var blevet mindre.

Jeg vil klart anbefale yin-yoga med Heidi, alle kan være med og effekten er super god.

– Tanja